Ontdek onze op maat gemaakte matrassen

De MatrassenGigant biedt een ruim gamma op maat gemaakte matrassen aan. Iedereen houdt van een andere soort matras. Om een goede nachtrust te hebben, is het essentieel dat het materiaal, de ondersteuning, de lengte en breedte optimaal zijn.

De Matrassen Gigant heeft een gigantisch ruim aanbod matrassen, zodat jij zeker het perfecte matras kunt vinden. Wij bieden matrassen aan bestaande uit verschillende materialen en veringen. Daarnaast kan je zelf de stevigheid van jouw matras bepalen. Voor de meeste matrassen heb je een keuze uit een zachte, medium of harde matras.

Naast het ideale model is het ook heel belangrijk dat de maat van jouw matras juist is. Daarom bieden wij op maat gemaakte matrassen aan die perfect passen op jouw bed. Zo bieden wij extra lange matrassen aan van 210 of 220 cm. Je kunt de breedte ook personaliseren. Zo bieden wij al matrassen aan van 70 cm breed tot 200 cm breed. Daarnaast kunnen ook matrassen voor baby- en kindermatrassen op maat gemaakt worden.  Bovendien kun je ook matrassen tot op de cm laten maken en in alle mogelijke vormen voor bijvoorbeeld boten, caravans, mobilhomes,….  Kortom, je vindt volledig op maat gemaakte en personaliseerbare matrassen bij De Matrassen Gigant !  

Geef een reactie