Interieurtips: slaapkamertrends in 2019

2019 is net begonnen en dan maken mensen veel goede voornemens. Het herinrichten van de slaapkamer hoort er soms ook bij. Maar wat zijn nu de interieurtrends voor 2019 ? In dit blogbericht bespreken we de interieurtrends voor 2019.

 1. Kleuren

De kleurencombinaties zijn in 2019 wat meer uitgesproken. Zo kan je in 2019 kiezen voor effen of felle kleuren. Nieuw in 2019 zijn aubergine-paars en aardetinten zoals beige, bruintinten, maar ook warmrood is nog trendy. Naast deze nieuwe aardetinten en warme kleuren zijn ook grijs-oudroos en zachtgrijs nog trendkleuren.

 1. Materialen

We zien dit jaar vooral robuste, natuurlijke materialen zoals hout en linnen in de slaapkamer opduiken. Hout kan je perfect combineren met meubels in andere materialen. Bovendien geeft hout een warm, huiselijk gevoel en ziet het er stijlvol en trendy uit. Stoffen zoals linnen kan je op verschillende manieren combineren. Zo kan je zachte stoffen combineren met donkere kleuren en ronde hoeken. Dit geeft de slaapkamer een eclectische look.

 1. Inrichting

Er zijn nu 2 grote trends, namelijk de natuur in huis brengen en het less is more principe. Beide trends zijn van het principe om rust terug te brengen. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, kan je van je slaapkamer een gezonde plek maken waar je kan ontspannen en goed kunt slapen. Planten in de slaapkamer  zuiveren de lucht en sommige zoals jasmijn of lavendel werken zelfs kalmerend. Bij het less is more principe draait alles om ruimte. Hoe minder spullen in je slaapkamer, hoe meer rust in het hoofd dat dit creëert. Je kan dit doen door te ontspullen en zo weinig mogelijk meubels en accessoires neer te zetten. Witte of beige muren vergroten de ruimte in een kamer en zorgen ook voor een zen gevoel in de slaapkamer.

49 gedachten over “Interieurtips: slaapkamertrends in 2019

 1. Pingback: keto protein shake
 2. Pingback: stromectol dose
 3. Today, I went to the beach front with my kids.
  I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her
  ear and screamed. There was a hermit crab inside and it
  pinched her ear. She never wants to go back! LoL I
  know this is completely off topic but I had to tell someone! https://tadalafili.com/

 4. Pingback: gay dating in pa
 5. Pingback: clavivermecta 6 mg
 6. Pingback: oral ivermectin
 7. Pingback: stromectol mg
 8. Pingback: ivermectin clav

Geef een reactie