3 solden must haves voor in je slaapkamer

De Matrassen Gigant staat altijd klaar voor zijn klanten met tips & advies. Dit doen we ook tijdens de soldenperiode. Om te weten wat echt een goede aankoop is tijdens de solden, zetten we hieronder 3 solden musthaves op een rijtje

  • Budgetvriendelijke boxsprings met hoofd- en/of voetbord

Droom je al lang van een boxspring, maar schrikt het hoge prijskaartje wat af ? De solden periode is dan uitermate geschikt om een boxspring te kopen. Heel veel modellen zijn in korting en op stock. Onze verkopers staan ook altijd paraat met deskundig advies om je keuze makkelijker te maken. Daarnaast is een boxspring een must have voor elke slaapkamer.

  • Pocketveren matras met 9 zones Neo

Als u op zoek bent naar een goede matras, moet u zeker eens onze pocketveren matras met 9 zones Neo proberen. Eens je erop ligt, voelt deze meteen goed aan. Dit komt omdat de matras zich naar je lichaam vormt. De pocketveren zorgen voor veerkracht waardoor je goed ligt.  Dankzij de verschillende comfortzones krijgt het lichaam overal de juist eondersteuning. De uitvoering in traagschuim maakt deze matras extra comfortabel. Dit is één van onze best verkochte matrassen en zorgt ervoor dat je gigantisch goed slaapt.

  • Hoofdkussen Visco- Classique Moshy

Het Franse Moshy is gespecialiseerd in beddengoed. De hoofdkussen en dekbedden van Moshy zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Dankzij het deskundig advies van de Matrassengigant vind je altijd een hoofdkussen dat bij je past.

Geef een reactie